Εικαστική έκθεση με θέμα «Η διατροφική δικαιοσύνη στα σχολεία»

Εικαστική έκθεση με θέμα «Η διατροφική δικαιοσύνη στα σχολεία»

ActionAid Hellas

Εικαστική έκθεση_Κολωνός

Άνοιξε τις πόρτες της στην Αθήνα η εικαστική μας έκθεση με θέμα «Η διατροφική δικαιοσύνη στα σχολεία». Η έκθεση περιλαμβάνει έργα σχολείων που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της Μαθητικής Εβδομάδας Δράσης 2024, της Μαθητικής Εκστρατείας της ActionAid που για 20η χρονιά κινητοποιεί και ευαισθητοποιεί σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Μαθητική Εβδομάδα Δράσης 2024 εντάσσεται στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος «Η δύναμη στο πιάτο σου», το οποίο υλοποιείται με τη χορηγία της Lidl Ελλάς τα δύο τελευταία χρόνια.   

Κεντρική δράση για τη φετινή χρονιά ήταν η δημιουργία αφίσας από τα σχολεία με βασικό θέμα και σύνθημα τη διατροφική δικαιοσύνη. Η συμμετοχή των σχολείων ήταν πολύ μεγάλη, καθώς φέτος συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 300 αφίσες από σχολεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίες εκτίθενται στο Κέντρο της ActionAid στην Αθήνα (Πέτρας 93, Κολωνός) μέχρι τις 14 Ιουνίου, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

  • Για οργανωμένες ομάδες σχολείων κάθε Τρίτη 10:00-13:00 
  • Για το κοινό Τρίτη & Πέμπτη, 13:00-16:00 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email στο despoina.kardogerou@actionaid.org και τηλεφωνικά στο 212.000.6348.

Σχετικά άρθρα