Δωρεάν online εργαστήριο για γυναίκες 18-35 ετών

Δωρεάν online εργαστήριο για γυναίκες 18-35 ετών

ActionAid Hellas
ActionAid

Πάρε μέρος στο διαδικτυακό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, 16:00-18:30, για γυναίκες που αναζητούν εργασία. Το σεμινάριο απευθύνεται σε γυναίκες 18-35 ετών και έχει στόχο την προετοιμασία τους για να γίνουν μέλη στο δίκτυο INTERNISA, να μάθουν πώς να αξιοποιούν τις υπηρεσίες του προγράμματος, να μιλήσουν με στελέχη εταιρειών, ώστε να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό προφίλ και να ενταχθούν σε κατάλληλες θέσεις εργασίας.
 

 

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ!

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσες αιτούσες επιλεγούν, θα λάβουν επιβεβαιωτικό email και σύνδεσμο παρακολούθησης του εργαστηρίου, λίγες ημέρες πριν.

Οι συμμετέχουσες θα λάβουν πληροφορίες για το έργο INTERNISA, για τους στόχους και τις δράσεις του, αλλά και για τον νέο εξοπλισμένο χώρο που έχει διαμορφωθεί στο Κέντρο της ActionAid στον Κολωνό (Πέτρας 93).

Μέσω βιωματικών μεθόδων μάθησης, οι συμμετέχουσες θα αποκτήσουν πρακτική γνώση και εμπειρία χρήσης των ψηφιακών εργαλείων του INTERNISA και θα δημιουργήσουν τον δικό τους λογαριασμό στην αντίστοιχη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας. Με τη βοήθεια της εκπαιδεύτριας, οι συμμετέχουσες θα διαμορφώσουν ελκυστικά προφίλ, θα μάθουν τρόπους προώθησης τους για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της απασχολησιμότητάς τους. Παράλληλα, θα μάθουν πώς να διαμορφώνουν το βιογραφικό τους και να συντάσσουν επιστολές ενδιαφέροντος, να παρουσιάζουν τον εαυτό τους και τις δεξιότητές τους και να κάνουν αιτήσεις σε θέσεις εργασίας. Επιπλέον, οι συμμετέχουσες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό που θα τις καθοδηγήσει στη χρήση όλων των διαθέσιμων ψηφιακών εργαλείων.

Στελέχη εταιρειών θα μιλήσουν στο σεμινάριο και θα δώσουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις της αγοράς.
Ομιλητές:
Αφροδίτη Νταή | Recruitment & Development Specialist 
Δημήτρης Περράκης | Area operations manager Atlantica Hotels & Resorts

Περισσότερες πληροφορίες: Αναστασία Σιδερά, Υπεύθυνη Έργου, τηλέφωνο: 2155557345 | email: anastasia.sidera@actionaid.org

Το πρόγραμμα INTERNISA χρηματοδοτείται από το ENI CBCMED και την Ευρωπαϊκή Ένωση και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Al-Balqa Applied University στην Ιορδανία, το Catalan Youth Agency και το Andalusian Federation of Towns and Provinces στην Ισπανία, την SQLI Services στην Τυνησία, το Chamber of Commerce, Industry and Agriculture of Beirut and Mount Lebanon στον Λίβανο, την ActionAid Παλαιστίνης, την ActionAid Ελλάδας και το Arezzo Innovazione στην Ιταλία.

Σχετικά άρθρα